Predstavljanje projekta: “Healthy Meal Standard – od ideje do praktične primjene”

Novosti

U ponedjeljak, 7. prosinca 2015. godine u 9:30 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Draškovićeva ulica 45.

 

hms_retina_logo_2x

hgk_logo

Početkom ove godine ideja o certifikatu za zdrave menije u hotelima, školama i vrtićima za osobe s posebnim prehrambenim potrebama -Healthy Meal Standard- nagrađena je kao najbolji projekt čiji je cilj rješavanje društvenih problema.

U međuvremenu je stvorena potrebna struktura koja u Hrvatskoj prvi puta, na temeljima europskih načela i najboljih iskustava, promovira novi model doborovoljne regulative unutarnjih odnosa u ovom sustavu sa ciljem unaprijeđena brige o ugroženim kategorijama stanovništva, podizanju kvalitete života, te unaprjeđenju standarda i kvalitete usluga u turizmu i ugostiteljstvu.

U projekt su uključene javne stručne i znanstvene institucije, organizacije zainteresiranih korisnika i organizacije davatelja usluga, uz potporu Ministarstva turizma, Ministarstva zdravlja i Hrvatske gospodarske komore.

Projekt će prezentirati te predstaviti učesnike i partnere u realizaciji: mag. nutr. Diana Gluhak, kretorica metodologije Healthy Meal Standard i predsjednica udruge Zdravi Obrok Hrvatska.

S poštovanjem,

Zdravi Obrok Hrvatska

PREUZMITE PRIOPĆENJE

Izvorni link

Next
Udruga ZDRAVI OBROK i Healthy Meal Standard: Od ideje do praktične primjene

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *